Albiol

Albiol va tornar a fer referència a les ocupacions aquest cap de setmana. Foto: Laura Fíguls/ACN

El candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, va recordar en un acte organitzat pel PP a Barcelona aquest dissabte que crearà una nova regidoria contra les ocupacions si aconsegueix l’alcaldia. Una promesa que ha rescatat coincidint amb la polèmica per les ocupacions de dos immobles al barri de la Bonanova, a Barcelona.

L’alcaldable va dir que la nova cartera “acompanyarà i donarà suport” als veïns afectats i, a més, es dedicarà a personar-se judicialment en situacions d’ocupació “conflictiva”. “Serem part activa en l’acció contra l’ocupació conflictiva”, va garantir Albiol, i va posar en valor les seves “ganes de treballar i defensar la dignitat dels veïns”.

Albiol assegura que la majoria són “conflictives”

Durant la seva intervenció, el candidat del PP a Badalona va voler diferenciar els casos d’ocupació “conflictiva” dels que són “exclusivament per motius econòmics i de crisi”. En aquests casos, va remarcar que la resposta de l’Ajuntament “no pot ser altra que l’acompanyament a través dels Serveis Socials”, però va subratllar que “la immensa majoria” no són d’aquesta tipologia, sinó que són “delinqüencials”. Davant aquest tipus d’ocupacions, va remarcar que “l’única resposta és l’actuació policial i judicial”.

Així, també va assegurar que el PP “és sensible” a la realitat de les persones que “de debò ho passen malament”, mentre que va prometre que seran “contundents” amb els que han fet “de l’ocupació un modus vivendi i fan la vida impossible a la resta de veïns”.