L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, visita la nova oficina d’Aigües de Barcelona. Foto: Aj.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha reconegut el “compromís” de la companyia Aigües de Barcelona amb la ciutat i ha posat en valor la feina feta durant els mesos de pandèmia per garantir el servei d’aigua i el sanejament amb la mateixa qualitat i continuïtat. En una visita a la nova oficina d’atenció al client de l’empresa al municipi, el popular ha reconegut l’esforç que ha fet la companyia per poder comptar amb un espai més accessible per a les persones amb diversitat funcional o mobilitat reduïda.

“El compromís d’Aigües de Barcelona amb la nostra ciutat i amb els veïns és total i una bona mostra és aquesta nova oficina, totalment adaptada a les persones amb discapacitat funcional i que ha estat dissenyada per oferir el millor servei”, ha assenyalat Albiol, que agraït la invitació de l’empresa per poder conèixer de primera mà totes les novetats de l’oficina.

Segons apunta la companyia en un comunicat, el flamant espai ha estat dissenyat especialment per ser completament accessible, fent una aposta important per configurar un espai renaturalitzat, que compta amb vegetació i una font. L’objectiu és “millorar l’experiència dels clients”, adaptant-se a les seves necessitats, creant espais en els quals es pugui dur a terme una atenció “propera i amb una major privacitat”.