Com valora els resultats de diumenge?
La candidatura que jo he encapçalat ha estat la guanyadora de les eleccions i ho ha estat d’una manera molt àmplia i clara, doblant els resultats de la segona força política. I per aquest motiu em sento en certa manera satisfet.

Vostè demanava una “majoria suficient” i ha perdut un regidor. S’ho esperava?
Hem guanyat clarament les eleccions, hem obtingut més de 30.500 vots i un percentatge del 34,21%. Els nostres resultats han millorat en relació amb fa quatre anys i el que hem obtingut és un aval dels veïns al nostre projecte.

Però vostè mateix ja ha admès que el més probable és que no revalidi l’alcaldia…
Quatre dels partits que han perdut han manifestat la seva voluntat d’unir-se en un pacte de perdedors i no respectar que sigui alcalde el representant de la llista més votada.

Creu que el pacte d’esquerres tirarà endavant?
Això dependrà de si el PSC està disposat a posar Badalona en mans de la CUP o de si deixa que governin aquells als que han escollit els veïns de forma majoritària.

Quina oposició farà durant aquests quatre anys si finalment perd l’alcaldia?
Si el pacte entre partits perdedors ens envia a l’oposició, crec que els ciutadans no entendran que el que han escollit a les urnes ho canviïn als despatxos i per això ens exigiran que fem una oposició ferma i contundent.

WhatsApp