Xavier García Albiol

Albiol assegura que es tracta d’un muntatge del PSC. Foto: ACN

L’alcaldable del Partit Popular a Badalona, Xavier García Albiol, anirà a judici per un delicte lleu de lesions contra la coordinadora d’esports del PSC de Badalona que s’hauria produït durant la presentació de l’inici de temporada del CF Sistrells el passat mes de novembre.

El jutge ha decidit reobrir el cas que havia arxivat anteriorment estimant el recurs de fiscalia i d’Ester Martínez, la coordinadora presumptament agredida.

Segons el testimoni de Martínez, Albiol la va sacsejar mentre es feien una fotografia. Va relatar que la va agafar “fortament” i la va apartar “de manera violenta”. Martínez afegeix que el líder popular li va dir en aquell moment “no et posaràs davant meu, ets una coordinadora, només faltaria”.

L’informe mèdic de Martínez recull hematomes al braç dret. Un tipus de lesió que no és greu i judicialment es considera delicte lleu que se sancionaria amb una multa econòmica.

Albiol parla de “pràctica mafiosa”

Albiol ja va negar els fets en fer-se pública la denúncia a través d’unes publicacions a Twitter. Va publicar imatges del moment i assegura tenir tota la seqüència documentada per demostrar que no és cert.

Arran d’aquesta informació sobre el judici, ha qualificat els fets de “muntatge” i de “pràctica mafiosa” del PSC i ha reiterat tenir fotografies i testimonis que desmenteixen l’agressió. A més, afegia que quan s’esclareixi aquest cas, interposarà una querella per denúncia falsa.