Visita de l’alcalde Xavier García Albiol i del president del PP, Pablo Casado, al barri de la Salut aquest dijous. Foto: Jordi Pujolar / ACN

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha encapçalat aquest dijous un acte al barri de la Salut per reclamar fermesa al govern espanyol en la lluita contra l’ocupació il·legal. El popular ha comparegut davant dels mitjans després de visitar un bloc de pisos afectat per aquesta problemàtica i ho ha fet acompanyat del president del PP a nivell estatal, Pablo Casado, i del president de la formació a Catalunya, Alejandro Fernández.

“És cert que hi ha una part de l’ocupació que no és conflictiva, però lamentablement no és la majoria. Necessitem plantejar un canvi de lleis que permeti actuar en aquestes situacions per evitar que els que es dediquen a ocupar de manera conflictiva, creant problemes amb la resta de veïns, es surtin amb la seva”, ha assenyalat Albiol, remarcant que la situació al barri ha empitjorat considerablement en els darrers cinc anys.

La compareixença del popular ha estat acompanyada en tot moment d’una gran escridassada per part d’un grup de prop de mig centenar de persones, que s’han concentrat als voltants per protestar contra la visita de la comitiva del PP al barri. Entre els manifestants s’hi trobaven membres del consistori com la líder de Guanyem, Dolors Sabater, o el regidor de JxCat, David Torrents, i diverses entitats com l’Associació AMBTU o la Plataforma Sant Roc Som Badalona.