L’alcalde de Badalona, Jordi Serra, va acudir al debat sobre civisme dels grups amb representació al consistori organitzat pel programa Àgora de Tv3 en el cotxe oficial. Aquesta és només una petita anècdota d’un debat emès aquest dilluns a la nit i que va acabar amb un tots contra un (Albiol) i on es va escoltar la mateixa cançó de sempre. Tv3 va caure en la trampa de la immigració i l’incivisme.

“5 ANYS I UN DIA”. Aquest és el temps mínim que ha de portar vivint a la ciutat de Badalona, segons García Albiol, una persona per ser considerada de Badalona. Albiol ho va dir durant un altre debat que es va emetre el passat dimarts per Ràdio Ciutat de Badalona. El candidat popular va insistir en limitar les ajudes “als de fora” i acabar amb els incívics de la ciutat. Albiol també ha aprofitat fa pocs dies el seu perfil de facebook per anunciar a tota veu que el màxim dirigent del sindicat amb més força de l’ajuntament, un home “seriós i d’esquerres” votarà la seva candidatura diumenge. Tota plataforma és bona per fer propaganda.

“PRIMERES QUEIXES DE LA PLAÇA POMPEU FABRA”. Ja es comencen a sentir algunes veus crítiques amb la Plaça Pompeu Fabra. Després d’estrenar la gran novetat els seus usuaris hi troben un gran problema que s’està accentuant amb aquests dies d’altes temperatures: la manca de zones d’ombra. A les hores de ple sol passejar-hi i pujar a les atraccions és molt molest i angoixant. Els veïns esperen resignats que creixen els arbres que han de donar ombra. Si realment n’acaben donant.