Agressions sexuals Màgic

Representants de les entitats contra les agressions sexuals durant la manifestació. Foto: Jordi Pujolar / ACN

Un dels acusats de la violació grupal d’una nena d’11 anys al centre comercial Màgic de Badalona a mitjans de novembre de l’any passat ha tornat a ingressar a un centre de menors, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat a l’ACN fonts judicials.

El noi havia ingressat en un principi en un centre d’aquestes característiques, però la defensa va recórrer la decisió i va aconseguir revocar-la el 12 d’abril. Posteriorment, la fiscalia va presentar un recurs a la nova situació davant l’Audiència Provincial, que ara anul·la la decisió prèvia i torna a enviar el menor a un centre de règim tancat. Aquest és l’únic menor que està en règim tancat per la presumpta violació.

Els Mossos investiguen diferents violacions al Màgic

La presumpta violació grupal de sis menors sobre una nena d’onze anys va tenir lloc als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona a mitjan novembre de l’any passat, i després que el cas sortís a la llum pública s’han denunciat tres casos més al mateix indret, que els Mossos investiguen.

El cas va motivar, a més, amenaces de mort de l’entorn d’un dels presumptes agressors al germà de la víctima, fet que va provocar que la família de l’afectada marxés de Badalona.

WhatsApp