La Tresca i la Verdesca

La Tresca i la Verdesca amenitzaran la plaça de l’Església el dia 8. Foto: Arxiu

Si una cosa caracteritza la Festa Major de Sant Adrià és la seva proposta per a tots els públics. Destaquen, això sí, els actes adreçats als infants, que d’aquesta manera podran tancar les vacances amb un somriure. En aquest sentit, demà al migdia l’espai central acollirà l’espectacle Uh! Quin cangueli!, a càrrec del grup Xip Xap.

Dilluns l’escola Sant Gabriel serà el lloc on se celebri la Festa de les Aigües, que s’emmarca en la matinal infantil que arrencarà a les 11 del matí i que una hora més tard oferirà l’espectacle d’animació del grup de Rah-mon Roma. L’oferta infantil no s’aturarà aquí, ja que l’endemà , a partir del migdia, el grup Ambauka actuarà a l’espai central per animar la canalla.

I ja el dia 8, a les set de la tarda, la plaça de l’Església es convertirà en un lloc esbojarrat de la mà del grup La Tresca i la Verdesca, que celebrarà una activitat amb aforament limitat.

Un espai per a la tradició

Per altra banda, la cultura popular també tindrà un paper rellevant. Demà, al pati de l’escola Sant Gabriel, la colla Gegantera de Sant Adrià de Besòs actuarà d’amfitriona en la Trobada Gegantera. Al vespre, la colla Tronada de Sant Adrià posarà el foc al pati de la Sant Gabriel amb un espectacle pirotècnic, mentre que dissabte tindrà lloc una ruta cultural a les set de la tarda. Una hora abans s’haurà presentat el mural Ancronismes, al carrer Ricart.

Per últim, el 7 de setembre, a partir de les sis de la tarda, l’espai central acollirà el festival d’entitats de ball i dansa, amb la presència dels grups Estudi de Dansa Retahila.som, Aerodance, 3er Acte i Musique Dansa, que serà el preludi del castell de focs brindat pel grup Coheters Dragon.