A ningú se li escapa de cara aquestes eleccions municipals que Dalt la Vila és un important feu convergent. Potser per aquest motiu el fins fa poc president, Jordi Casas, s’ha sumat al projecte de Ferran Falcó incorporant-se a les llistes. També aquest dimarts Falcó i Casas van visitar el barri acompanyats de Joan Pluma, director general de Patrimoni Cultural. L’objectiu era ensenyar-li les potencialitats i també prendre nota d’idees de com gestionar patrimoni i veïnatge…

AUTOBUSOS LLENÇADORA AL MUSEU. Aquesta setmana hem conegut la notícia que el 50% de visitants del Museu són de fora de Badalona. Enhorabona. El regidor de cultura, Mateu Chalmeta, ha explicat que una de les intencions que té Cultura és establir llaços amb la xarxa pública municipal de museus de Barcelona perquè portin amb autobús turistes de la ciutat comtal a veure les meravelles romanes de Badalona. Els autobusos també seran de Tusgsal?

OLIMPÍADES A CAN PSC. Sembla que Jordi Serra persegueix la gent gran de Badalona. La setmana passada us parlàvem de les Noces d’Or i aquesta setmana de les Olimpíades de la Gent Gran. Per no explicar-vos l’homenatge que va retre aquest col·lectiu a la Regidora d’Acció Social, Paquita Teruel, que es jubila, i de l’escultura que li va regalar a l’alcalde perquè “ho ha fet molt bé”. Qui va organitzar aquest homenatge?  Josep Bertran, líder de la Plataforma Sociocultural de la Gent Gran de Badalona i militant actiu del PSC.