Després d’un mes positiu, la ciutat assoleix la xifra més elevada d’aturats des de l’inici de la crisi

Badalona ha arribat a la xifra més elevada d’aturats des de que va començar la crisi fa quatre anys. En total, 416 persones més que el mes passat resten sense feina. Després de tancar 2011 amb una disminució de la població badalonina desocupada, les dades que s’han donat a conèixer sobre l’atur al gener mostren un augment d’un 1,85 % respecte el mes anterior. A finals d’any eren 22.447 les persones que es trobaven en situació d’atur, actualment, aquesta xifra ha arribat fins a les 22.863.

En relació a aquestes dades, la secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat, Esther Sànchez, ha declarat que són “dolentes” i n’ha fet una valoració “necessàriament negativa”. Sànchez ha afirmat que “les xifres posen en manifest la urgència d’adoptar una sèrie de mesures per a activar l’economia i aconseguir la generació de llocs de treball”.

SANT ADRIÀ

A Sant Adrià del Besòs s’han registrat durant el primer mes de l’any 3.697 persones aturades, el que suposa una variació del 2,84% respecte el mes anterior en que hi havia 3.596 ciutadans sense feina.