El croat va fer una de les seves millors actuacions amb l’equip. Foto: ACB

Goran Suton va ser el factor desequilibrant. El jugador croat va brillar amb llum pròpia i amb els seus 25 punts va liderar la Penya cap a l’onzena victòria del curs diumenge passat contra l’Obradoiro (74-71).

Els gallecs es van presentar a Badalona sense la seva figura, Adam Waczynski, però no van notar gaire aquesta baixa. Mallet va agafar la batuta del joc i va assumir la responsabilitat ofensiva al primer quart amb un 100% d’efectivitat en triples que va portar el nord-americà fins als 11 punts. Però els de Santiago no li van perdre la cara al partit i després d’un bon segon període van marxar al descans amb un avantatge mínim (41-42).

La igualtat es va mantenir després del descans, però el pivot visitant Brown va carregar-se amb la quarta falta ràpidament i Suton va aprofitar aquest escenari per jugar a plaer a prop de la cistella. Els gallecs van tornar a estrènyer el marcador però un triple i un 2+1 de Suton van donar a l’equip un avantatge de vuit punts que els gallecs no retallarien.

DIUMENGE, A MADRID
Només queden set jornades per al final de la fase regular d’ACB i cada partit serà una final. La primera d’elles serà aquest diumenge a dos quarts de 8 del vespre al Barclaycard Center contra el Reial Madrid. Els blancs ocupen la tercera posició, però arriben al partit amb més càrrega de minuts que la Penya, ja que aquesta setmana han jugat dos partits d’Eurolliga (el primer el van perdre dimarts i el segon serà aquesta tarda). A la setena jornada, els blancs van guanyar a l’Olímpic (69-79).