El Centre Excursionista de Badalona ha organitzat pel proper 1 de juny la tercera edició de l’Endimoniada, la cursa nocturna de muntanya per excel•lència de la ciutat de Badalona.

L’itinerari enguany consta de 18 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 570 metres positius, i es recorrerà per asfalt (el 15% del recorregut) i per muntanya (85%) a partir de les 21:30 hores de la nit.

La sortida tindrà lloc a la Rambla de Badalona, davant l’estàtua de Roca i Pi. Per inscriure’s cal anar a la secretaria del Centre Excursionista fins al proper 25 de maig com a màxim, en el cas que vulguem tenir descompte. Les inscripcions generals no tenen data límit i s’esgotarà quan s’arribi a la xifra de 450 dorsals al web de l’Endimoniada.

Per participar a la cursa cal portar un llum frontal amb piles carregades, atès que serà de nit durant la cursa, i el calçat necessari per a dur a terme una cursa de muntanya.

L’any anterior els guanyadors de l’Endimoniada van ser Javier Delgado, amb un temps de 1:15:31 en categoria masculina, i Helena Hidalgo, amb un temps de 1:36:34 a la categoria femenina.

El Centre Excursionista busca amb iniciatives com aquesta promoure la pràctica del’esport de muntanya i la cura i respecte del medi ambient entre els veïns de la ciutat de Badalona.