CF Badalona

Mahicas celebra el gol que va derrotar el CF Badalona. Foto: RCD Espanyol

“Quan les coses surten bé és més fàcil creure en el que s’està fent. Penso que hem de continuar confiant en el nostre treball quan no sigui així. Sabem que cada dia ens entrenem al màxim i com estem fent les coses. Hem de continuar en aquesta línia”, explicava Valentín Merchán, lateral esquerre del CF Badalona, a Televisió de Badalona.

El conjunt badaloní viu un moment complicat, difícil de pair. En tres jornades només suma un punt, el que va aconseguir contra el Lleida Esportiu (2-2) el passat 12 de setembre. Tan sols havia començat pitjor a Segona B, ara denominada Segona RFEF, el curs 2019-2020, quan va perdre els tres partits.

El conjunt badaloní intentarà aparcar la ratxa negativa i l’última derrota (0-1 a la Ciutat Esportiu Dani Jarque contra l’Espanyol B) i vèncer diumenge el Cerdanyola FC a l’Estadi. Necessitarà més punteria en les dues àrees: només ha marcat dos gols i n’ha rebut cinc.

Per altra banda, el club busca un recanvi per al lesionat Miguel Martínez. Amb el mercat de fitxatges tancat, només podria incorporar un jugador professional a l’atur.