Javi Rodríguez celebra el triomf contra el Burela. Foto: ISC

L’Industrias Santa Coloma va guanyar, ahir al vespre, un partit boig en el qual va haver de remuntar un gol encaixat en el primer tram. Els de Javi Rodríguez van derrotar el Burela (4-3) i continuen creient que poden arribar a les posicions de play-off de la Primera Divisió de futbol sala.

Els de Santa Coloma van veure com els gallecs s’avançaven al minut 10 del primer temps, però en un tram final de primera part encara es marcarien tres gols més. L’Industrias remuntaria en poc més de dos minuts, amb dianes de Sepe i Albert Cardona, però els visitants restablirien l’empat quan només faltaven 26 segons per al descans.

Rodríguez va donar entrada a Borja Puerta sota pals, i al minut nou de la represa el capità David Álvarez va tornar a posar a avançar l’Industrias. Cardona marcaria el gol de la calma definitiva al 36 tot i que el Burela, atacant de cinc, escurçaria distàncies de nou amb el temps gairebé exhaurit.

La setmana, però, no ha acabat, ja que diumenge l’equip jugarà l’últim partit del mes a la pista de l’Antequera, un conjunt immers en la lluita per evitar el descens de categoria.

“TORNEM A CASA”
Però una de les notícies més esperades per club i afició es va conèixer dijous passat; la plantilla podrà entrenar al Pavelló Nou a partir de dilluns que ve i jugarà el primer partit “a casa” contra el Barça el primer cap de setmana del mes d’abril. Des del club apunten que ara mateix el partit seria sense públic i que la decisió de permetre o no l’entrada d’aficionats és de l’Ajuntament.