Passarrius, durant un partit. Foto: FSG

L’etapa de Xavi Passarrius al capdavant del primer equip del Catgas Santa Coloma durarà un lustre. Abans-d’ahir, el club va emetre un comunicat en el qual anuncia que el tècnic no continuarà dirigint l’equip de Divisió d’Honor la temporada que ve. Així li va comunicar el president Vicente García al tècnic en una reunió que van mantenir dilluns a la tarda. El club “agraeix la dedicació i la professionalitat” de Passarrius, però considera que “l’etapa del tècnic ha d’acabar”.

Tot i això, García va oferir a l’entrenador la possibilitat de continuar vinculat a l’entitat integrant-se a l’organigrama tècnic. Si Passarrius accepta aquesta oferta, es negociaria quina és finalment la seva nova posició.

A l’espera del que l’equip aconsegueixi aquesta temporada a la lliga, Passarrius s’acomiada del club havent-lo mantingut a la màxima categoria del futbol sala estatal i havent arribat a la semifinal de la Lliga de la temporada 2013-14 i sent subcampió de la Copa del Rei de la temporada passada (l’equip va caure contra el Movistar Inter per 0-3).

REDONDO, NOU TÈCNIC?
En el mateix comunicat, i per “evitar qualsevol rumor”, el club aclareix que té intencions d’oferir el càrrec de primer entrenador al tècnic del filial, l’exjugador Óscar Redondo. El colomenc és un dels històrics de l’entitat, on va jugar en dues etapes (des de la temporada 1991-92 fins a la 1998-99 i des de la 2009-10 fins a la seva retirada a la 2011-12). Al seu palmarès com a jugador hi destaca la lliga que va guanyar amb el Playas de Castellón al curs 2000-2001. Redondo també va passar pel Miró Martorell, pel Fisiomedia Manacor i va ser internacional amb la selecció espanyola.

Quan Redondo va penjar les botes, el seu equip de tota la vida el va homenatjar retirant el seu dorsal, el 14.

EL ‘PLAY-OFF’, A TOCAR
Pel que fa a la part esportiva, l’equip va donar una passa de gegant per assegurar-se la seva presència al play-off pel títol. Els colomencs van aconseguir una victòria èpica contra el Penyíscola (6-5) i tenen molts números per passar el tall.

Els castellonencs, novens, van encaixar el primer gol quan encara no s’havia jugat ni un minut. Rafa va aprofitar una errada del porter Gonzalo per fer el primer de la tarda. Tot i això, els de Carlos Sánchez van reaccionar i van capgirar el marcador en un tres i no res amb gols Juan Carlos al minut 4 i Míchel un minut i mig després. El mateix Juan Carlos feia l’1-3 al minut 11 però Adolfo va retornar l’emoció al partit tres minuts abans del descans.

Carlinhos va fer el 2-4 amb un xut llunyà al segon minut de la represa i van haver de passar vuit minuts fins que Adolfo tornés a acostar l’equip al marcador. Josiko va signar el 3-5 al minut 32 i aleshores van començar els millors moments del Catgas. Arriscant amb Corvo com porter-jugador, Rafa va fer el 4-5 al minut 34 mentre que l’aler manresà va ser l’encarregat de culminar la remuntada amb dos gols en dos minuts.