La temporada dels adrianencs ha estat excel·lent. Foto: Manuel Nogales / UBSA

La temporada de l’UBSA ha arribat a la seva fi. L’equip de Mario Lousame va quedar fora de la lluita per l’ascens a la lliga LEB Plata després de perdre en la Final a Quatre del grup C de la lliga EBA. Els partits entre els dos millors de cada grup es van jugar durant el cap de setmana passat a un escenari imponent, el Barris Nord de Lleida.

El conjunt vermell va quedar-se sense possibilitats de lluitar per poder guanyar el grup després de perdre dissabte contra el futur campió, el Tarragona (88-79). El matx, de fet, va arrencar de forma immillorable per als adrianencs, que van marxar al descans guanyant per nou punts (44-53). Després del descans, però, els de Lousame contemplarien una remuntada dels tarragonins, que van equilibrar el marcador en el tercer parcial i van rematar el triomf en els 10 minuts finals.

La derrota condemnava l’UBSA a jugar la final de consolació l’endemà, un partit que habitualment ningú vol disputar, però on també hi havia un bitllet per a les Fases Finals en joc. Tot i això, els vermells van perdre contra l’Igualada (80-89) en un partit que va tenir el guió contrari i els de Sant Adrià van veure’s obligats a eixugar la renda que el conjunt de l’Anoia va gaudir gairebé des de l’inici. Malgrat l’excel·lent actuació d’Enric Nogales i Oscar Amo, els de Lousame no van poder donar-li la volta al resultat.

REMUNTADA O DESCENS
El curs 2018-19, doncs, ja s’ha acabat per als adrianencs, però no per al Sant Josep, que es jugarà la seva continuïtat a la categoria demà passat a les cinc de la tarda a la pista del Calvià. El Sampep va perdre el partit d’anada, diumenge passat, per un ajustadíssim 61-62.