Les liles comparteixen el primer lloc amb el Barça i el Lima-Horta. Foto: FSA

Han hagut de disputar-se sis jornades, però l’Snatt’s Sant Adrià de César Aneas ja pot presumir de ser al capdamunt de la classificació del grup B de la Lliga Femenina 2, tot i que aquest lideratge és compartit amb el Barça i el Lima-Horta. Els tres conjunts sumen cinc victòries i una derrota en les primeres jornades.

Les liles han assolit la primera posició gràcies al triomf aconseguit diumenge passat a Lanzarote contra el Magec Tías (42-60), que fa que les d’Aneas tinguin el millor basket average de les tres primeres classificades. El primer parcial va ser un resum perfecte de les virtuds de l’equip, amb una pressió intensa i la superioritat en el joc interior. Els 10 minuts anteriors al descans, però, el poc encert lila va donar esperances al conjunt local (23-27).

Però la segona meitat només tindria un color, el lila del conjunt d’Aneas, que de mica en mica va anar obrint forat des de la pintura, en una tarda sense encert en el tir exterior. Maimouna Diarra, amb 13 punts i 7 rebots, va ser la jugadora més destacada.

UN DISSABTE D’ESTRENES
Un dia abans d’aquest partit, dissabte passat, el Marina Besòs va acollir la presentació dels 19 equips del club que ja competeixen en aquest curs 2019-20.

La desfilada de jugadores i cos tècnic, però, va estar acompanyada de dues presentacions més: la de la renovada pàgina web del club i la de la nova botiga online, on l’afició ja pot comprar samarretes, dessuadores i tota mena de productes de l’entitat.