D’ençà que l’Industrias ha tornat a jugar al Pavelló Nou, l’equip de Javi Rodríguez ha guanyat tots els seus partits. El darrer va ser ahir, contra el Córdoba (5-3) en una nova demostració de caràcter contra els andalusos.

El partit va començar amb un gol dels visitants al minut 7, però Tomas Drahovsky i Khalid, en un lapse de tres minuts, capgirarien el resultat. L’Industrias, però, veuria com els cordovesos igualaven de nou el matx abans del descans. Uri Santos tornaria a posar els colomencs al capdavant en el resultat amb un gol al quart minut de la represa, i tot i que Zequi equilibraria el resultat per última vegada, els gols d’Albert Cardona i d’Álex Verdejo farien que els tres punts es quedessin a Santa Coloma.

La setmana, però, encara no ha acabat, ja que dissabte a dos quarts de set de la tarda l’equip serà a Torrejón de Ardoz per jugar a la pista del Movistar Inter en un altre partit clau per determinar les seves opcions de jugar el play-off.