Gràcies a un pacte que l’Ajuntament de Badalona ha arribat amb l’organització de La Volta a Catalunya, en la propera edició la ciutat de Badalona acollirà un final i un inici d’etapa. No és la primera vegada que La Volta té una final d’etapa a la ciutat de Badalona. Els anys 1999 i 2000 ja va acollir finals de la cursa però va ser l’any 2006 quan La Volta va passar per última vegada per la ciutat. Ara, 12 anys després, Badalona tornarà a ser el punt final d’una de les etapes.

L’Alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat la seva satisfacció per aquest acord, que quedarà segellat en les properes setmanes mitjançant la signatura d’un conveni. Garcia Albiol creu que el fet que la ciutat sigui l’escenari del final d’una etapa de La Volta i el mateix escenari, el dia següent, d’inici d’una altra etapa és, per la ciutat, tot un acte de promoció. En aquest sentit Albiol ha fet explícita la voluntat del Govern de Badalona que tant l’arribada com la sortida passin pel màxim de carrers de la ciutat.

L’Alcalde també ha destacat la intenció d’implicar a La Volta, d’alguna manera, els tres clubs ciclistes que hi ha a la ciutat. Que la cursa arribi a Badalona és, segons l’Alcalde, el primer de molts esdeveniments socials i esportius de rellevància que la ciutat té intenció d’acollir. La Volta a Catalunya 2012 tindrà lloc del 19 al 25 de març.

WhatsAppEmail