La capitana Cris Hurtado aixeca el trofeu. Foto: M.A. Chazo / FCBQ

La temporada oficial 2019-20 arrenca amb un nou títol per a les vitrines de l’Snatt’s Sant Adrià. El conjunt de César Aneas va proclamar-se campió de la Lliga Catalana Femenina 2 diumenge passat a Sant Feliu de Llobregat derrotant el Lima-Horta barceloní (68-46) en una final dominada des del salt inicial per part del conjunt adrianenc.

Un dels noms propis de la final va ser la júnior Txell Alarcón, que aquest curs ja formarà part del primer equip, i que va tenir l’honor de ser la màxima anotadora de la setena Lliga Catalana 2 de la història del club, tot i que el premi MVP va ser per a Helena López, autora de 12 punts en una sèrie de llançaments gairebé immaculada (només va fallar un tir lliure). L’Snatt’s va marxar al descans amb un +14 (35-21) i l’únic moment de la segona meitat en el qual la distància va baixar dels 10 punts va ser la recta final del tercer parcial. Les d’Aneas tornarien a prémer l’accelerador en el tram final per derrotar el conjunt barceloní.

“Ha estat un partit una mica estrany, perquè no hem aconseguit enllaçar dos o tres minuts seguits de bon joc, però sí que he de dir que estic content perquè he pogut recuperar jugadores que, de cara a l’inici de la lliga, ens faran falta”, va assegurar Aneas després de la final.

ESTRENA AL RICART
La celebració, però, ha estat breu, ja que l’equip debuta aquest mateix diumenge en el grup B de la Liga Femenina 2. Les adrianenques rebran el Segle XXI al Pavelló Ricart a les 12 del migdia.