Javi Moreno entrenant CF Badalona

Javi Moreno, en un entrenament del conjunt badaloní. Foto: CF Badalona

La recepta, el secret, la fórmula… Hi ha moltes maneres de descriure el canvi de dinàmica que lidera un entrenador quan arriba a un equip que no està complint les expectatives. Quan Javi Moreno (Silla, València, 1974) va aterrar al CF Badalona, l’equip només havia marcat en dues de les sis jornades disputades i havia sumat dos punts amb Nacho Alfonso.

Moreno ha revitalitzat el grup, que transmet més seguretat i convicció en defensa i en atac, i gestiona millor la pressió. Juga molt millor, amb més ordre i claredat d’idees, i els resultats també l’acompanyen. Cinc partits, amb un balanç d’una derrota, un empat i tres victòries, l’última, el passat diumenge, contra l’AE Prat per 0-1. En tres partits el CF Badalona no ha rebut cap gol, sempre n’ha marcat almenys un i n’ha sumat set.

Un gol en el minut 94 de Xavi Molina al Municipal Sagnier va significar el 10è punt dels últims 15 possibles. “Hem esperat el nostre moment i l’hem aprofitat”, reconeixia el defensa central a Minut 91, de Televisió de Badalona. “Estic content, sobretot pels nanos, perquè aquest triomf els donarà molta tranquil·litat, moral i ganes de continuar”, va destacar, orgullós, Moreno, de discurs senzill, humà i analític.