Un moment de l’enfrontament de dissabte passat. Foto: Toño de la Parra / RN

El Catgas Santa Coloma havia fet dues passes endavant, però a Tudela va fer-ne una enrere. La derrota del conjunt d’Óscar Redondo contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra (5-1) del dissabte passat va fer que s’hagi acabat la bona ratxa de dues victòries consecutives i torna a complicar els números que l’equip feia per aspirar a la vuitena posició.

Els colomencs van tenir opcions durant els primers 20 minuts. Sepe, exjugador del Catgas, va obrir la llauna al minut 5, però Ximbinha, 10 minuts després, va reequilibrar les forces i els dos equips van marxar cap als vestidors amb aquest empat al marcador. Després del descans, però, el partit va ser un monòleg dels navarresos; Rubi i Pedro van marcar dos gols en un tres i no res i tot i que el Catgas va arriscar i va jugar de cinc, aquest recurs no va funcionar i primer Rubi i després el porter del Ribera, Gus, van sentenciar el matx amb dos gols més.

D’aquesta manera, el conjunt colomenc torna a quedar a nou punts del vuitè, el Plásticos Romero Cartagena, quan només falten per jugar-se sis jornades de la temporada regular.

Precisament aquest cap de setmana la Divisió d’Honor s’atura, perquè vuit equips jugaran la fase final de la Copa d’Espanya a la Comunitat de Madrid.