Els nous fitxatges van ser presentats a la premsa. Foto: FIATC Joventut

El FIATC Joventut va presentar les novetats de l’equip per a aquesta nova temporada als mitjans el passat divendres a la pista del Palau Olímpic de Badalona.

El president del club de bàsquet, l’exjugador Jordi Villacampa, i el president de FIATC Assegurances, Joan Castells, van conèixer els nous fitxatges i incorporacions de l’equip i van saludar la resta de components de l’equip.

Entre les novetats, el fill pròdig Albert Miralles va reconèixer que estava gaudint molt de “tornar a defensar els colors de la Penya”, i va afirmar que volia “fer una bona temporada per ajudar l’equip”. L’entrenador Salva Maldonado, per la seva banda, va declarar que l’estil de joc de la Penya “és ràpid, i això farà que el públic s’identifiqui amb la forma en què juguem”.

COMIAT DE TRIAS

Pel que fa a la situació de l’ala-pivot Jordi Trias, la setmana passada es va anunciar la seva total desvinculació total amb l’equip verd i negre, i el seu fitxatge pel BC River Andorra, equip de Leb Or. Durant la roda de premsa de presentació a Andorra, Trias es va mostrar satisfet amb el projecte de l’Andorra, i va declarar que “el River és un club que he seguit molt”.