El nou dimoni de la Penya ja és una realitat. El passat dilluns el club informava sobre el dibuix guanyador del concurs d’on havia de sortir el nou disseny de la mascota de l’equip verd-i-negre. Jonathan Olivera Delgado va ser el guanyador del certamen, que va tenir lloc durant la celebració del Saló del Manga a Barcelona.

La nova mascota de la Penya és una barreja entre dimoni i jugador de bàsquet, ros i amb un cert to bandarra. El pare de la criatura, Jonathan Olivera, va rebre la notícia a la mitja part del partit que el Joventut va disputar aquest cap de setmana contra l’Unicaja. En una entrevista del club, Olivera, dissenyador gràfic, va mostrar-se “molt il·lusionat” pel premi aconseguit. Tot i que va assegurar que no era un seguidor del Joventut de Badalona, va admetre que d’ara endavant ho haurà de ser.

Un total de 204 dibuixos van ser presentats a un jurat format pel president del FIATC Joventut, Jordi Villacampa; el director del Saló del Manga, Carles Santamaria; el cap d’estudis de l’escola Joso, Josep Maria Polls; i Santi Casas, gestor de l’escola Joso.

UNA VISITA AL SALÓ

Els jugadors del FIATC Joventut Ventura, Barrera, Cochran, Suárez i Miralles, juntament amb el president Jordi Villacampa, van visitar l’estand que el club tenia al Saló del Manga, i van poder comprovar in situ els avenços del concurs que encara s’estava duent a terme a la zona de dibuix que havia habilitat el club de bàsquet.