Moment de la signatura del conveni. Foto: FIATC Joventut

El president del FIATC Joventut, Jordi Villacampa, i l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, van signar dilluns de la setmana passada un conveni de col·laboració per desenvolupar el projecte Una ciutat de primera amb un club de primera. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar el bàsquet i apropar la Penya a les entitats culturals, socials i veïnals de la ciutat.

Amb aquest projecte es pretén que els representants de les entitats ciutadanes badalonines puguin assistir als partits de lliga que el Joventut jugui a casa. En aquest sentit, l’equip verd-i-negre facilitarà l’accés d’una representació d’aquestes associacions de la ciutat als partits. Per la seva banda, l’Ajuntament, a través del Departament de Participació Ciutadana, s’encarregarà de garantir la rotació de les entitats amb l’objectiu que el màxim nombre de veïns puguin beneficiar-se d’aquesta iniciativa.

Villacampa va destacar que aquest acord “ha permès trobar la fórmula per apropar el club a les entitats de la ciutat i canviar la imatge que la Penya és un equip arrelat al centre de la ciutat, ja que Badalona és més que això”.

L’alcalde Albiol va destacar que aquest pacte “és una iniciativa que reforçarà d’una manera molt important la connexió del Joventut amb el teixit social, cultural i esportiu de la nostra ciutat”.