La Penya va aconseguir el seu cinquè triomf a la lliga ACB després de derrotar aquest diumenge per 76 punts a 82 l’Ucam Múrcia, després de patir durant els darrers minuts de partit tot i haver dominat el joc. La reacció final dels badalonins, que van aconseguir un parcial de 0 a 7 en els darrers dos minuts del partit, va ser clau a l’hora d’entendre el triomf verd-i-negre.

Els catalans van aconseguir ràpidament el control del joc, amb un bàsquet ràpid en atac i seriós en defensa. L’UCAM, un dels equips que més triples anota, va finalitzar el segon quart sense anotar-ne cap. La Penya, així, marxava al descans amb un resultat favorable de 35 a 46.

A la represa, el guió del partit va continuar i els badalonins van arribar a tenir un avantatge de 17 punts (35-52). Però tot seguit els murcians es van posar les piles i van escorçar distàncies amb un parcial de 21 a 14 a la finalització del tercer quart. L’UCAM va viure els millors moments del partit, i va arribar a col·locar-se a només 2 punts (73-75) a dos minuts del final. Aquí, però, va aparèixer la figura de Tariq Kirksay per ajudar el seu equip a assegurar una victòria que s’havia complicat quan faltaven pocs instants per finalitzar el partit. D’aquesta manera, el FIATC Joventut es col·loca vuitè a la taula, i depèn de si mateix per tal de classificar-se a la Copa del Rei que se celebra a Màlaga.