Rakovic aportarà la seva força física al joc interior de l’equip. Foto: CJB

La Penya vol començar a créixer i la victòria de diumenge passat a Sant Sebastià (70-74) és un bon punt de partida per fer-ho. Els verd-i-negres van aconseguir la setena victòria de la temporada (tercera a domicili) en un partit molt igualat que no es va decidir fins als darrers segons. Brandon Paul va anotar un triple que donava tres punts d’avantatge a la Penya mentre que el Pedro Llompart no va forçar la pròrroga.

El Joventut va començar el partit anotant una pluja de triples que va desconcertar els bascos. Els locals van reaccionar i van donar-li la volta al marcador i van marxar al final del primer quart amb avantatge. L’equip va començar a jugar pilotes amb Dramé i van aconseguir remuntar i marxar amb avantatge al descans (38-40).

La segona meitat va ser un intercanvi constant de cistelles que no va permetre que cap dels dos equips aconseguís dominar el partit. Dos triples de Sergi Vidal i un de Paul van certificar la victòria.

Diumenge a les 12:30 del migdia l’equip començarà la segona volta a l’Olímpic contra Estudiantes. La Penya va guanyar el partit d’anada (83-86).

PODER SERBI PER A LA PINTURA
Dimecres passat el club va anunciar el fitxatge del pivot serbi Milovan Rakovic, que multiplicarà les opcions del joc interior. Rakovic, que estava sense equip, té experiència a la lliga ACB (va jugar una temporada al Bilbao Basket) i ha signat amb el club fins a final de temporada. En la seva primera aparició com a jugador verd-i-negre, el balcànic va assegurar que li agradaria “que l’equip arribés als play-off” i que fitxar per la Penya va ser “molt fàcil perquè el meu amic Goran Suton és aquí”.