Olga Ruano va ser la millor jugadora del partit. Foto: FSA

El 2016 ha començat de manera immillorable per a l’Snatt’s Sant Adrià. Les jugadores de Jordi Vizcaíno van aconseguir la desena victòria del curs dissabte passat a la pista del líder, el Fundal Alcobendas (54-64).

El millor partit de la jornada no va decebre ningú i la primera meitat del matx va ser un intercanvi constant de cistelles i jugades de qualitat. Les locals es van adjudicar el primer parcial, mentre que les adrianenques van aconseguir imposar-se al segon període, de manera que el resultat al descans era d’empat (31-31).

Després del descans va aparèixer la figura d’Olga Ruano. La pivot va tenir una actuació gairebé perfecta (23 punts amb un 82% d’encert en tirs de camp i 5 rebots, amb un total de 27 de valoració) i juntament amb Itziar Llobet van contribuir decisivament al parcial de 7-16 del tercer quart. La defensa de les liles va aconseguir minimitzar l’ofensiva de les madrilenyes, liderada per la madrilenya Aitana Cuevas i la francesa Alison Feaster.

L’Snatt’s havia donat un cop d’efecte del qual les locals no es recuperarien i les noies de Jordi Vizcaíno van tornar a casa amb dos punts importantíssims. Les adrianenques són a només una victòria de la primera plaça.

DISSABTE, DE NOU A MADRID
L’equip tornarà a visitar la Comunitat de Madrid demà passat per jugar al Cerro del Telégrafo contra el segon classificat, el Rivas Promete. Les de Nicolás Fernández són l’equip més en forma de la categoria, amb una ratxa de quatre victòries consecutives.