Fernández (a la dreta) entrenarà l’equip de LeBron James. Foto: DN

El cap de setmana de la setmana que ve, totes les mirades dels aficionats del bàsquet se centraran en l’All-Star de l’NBA, que es disputarà a Charlotte (Carolina del Nord). Les grans figures del moment seran en aquest partit, on hi haurà un badaloní que continua fent història: és Jordi Fernández, un dels tècnics dels Denver Nuggets i que exercirà com a assistent de Mike Malone (que  també és el primer entrenador de la franquícia de Colorado) en el partit de les estrelles, que es disputarà durant la matinada de diumenge a dilluns.

Així, Fernández, que està fent una gran campanya amb els Nuggets (l’equip manté el frec a frec amb els Golden State Warriors per liderar la Conferència Oest), serà un dels responsables d’un combinat amb noms com LeBron James, Kevin Durant, Stephen Curry, Anthony Davis o Russell Westbrook, entre altres.

10 ANYS DE TRAJECTÒRIA
Fernández, que té una gran reputació entre els seus companys de professió, ja va aconseguir ser el primer entrenador català que dirigia una franquícia (els Nuggets) en la Summer League, la lliga d’estiu de l’NBA, que es va disputar a Las Vegas durant l’estiu de l’any passat.

Des de l’any 2009 ha format part, d’una manera o altra, d’una franquícia. Va començar als Canton Charge (l’equip vinculat dels Cleveland Cavaliers) i des de fa dos anys és als Nuggets.