Tomic CJB

Tomic enraonant abans del partit contra el Bilbao Basket. Foto: @Penya1930

“Míster, vull jugar”, li va dir, convençut, Ante Tomic (Dubrovnik, Croàcia, 1987) a Carles Duran. Sabia que l’equip el necessitava i va demostrar el seu compromís malgrat no tenir l’alta mèdica després de passar pel quiròfan per una fractura proximal del tercer metacarpià de la mà esquerra. El pivot croat és tot cor.

Tomic va decidir que jugaria poc abans de l’inici del partit de diumenge contra el Bilbao Basket. Volia minimitzar les absències de Simon Birgander i Ferran Bassas. El pivot croat va competir amb una protecció a la mà operada i, amb 10 punts i quatre rebots, va ser fonamental en la victòria per 85-79.

Si la Penya no va pagar el discret partit de Brandon Paul, va ser per peces com Derek Willis, brillant en el debut a la Lliga ACB. Una gran notícia per a una Penya que va assegurar el triomf a última hora, amb una recuperació de Pau Ribas i un triple de Joel Parra. Era la resposta a dos triples de Bigote que havien ajustat el marcador poc abans (75-74).

El conjunt de Carles Duran va saber patir en el 300è partit d’Albert Ventura com a verdinegre. Els següents reptes, molt seguits, són demà contra l’Obradoiro a Fontes do Sar i diumenge contra el Baskonia. La Lliga ACB comença a tot drap.