Els escapulats no van aconseguir veure porteria a Montigalà. Foto: CFB

Derrota cruel. El CF Badalona va perdre ahir a la tarda contra l’Atlètic Balears (0-1) a la tornada dels setzens de final de la Copa Federació amb un gol a la pròrroga.

De la primera part del partit es poden rescatar poques coses. Manolo González va alinear José Miguel Morales, ja recuperat de la fasciïtis plantar, però va perdre Eugeni per lesió. L’ocasió més clara dels primers 45 minuts va arribar en una centrada de Grima que el visitant Tim va refusar contra el travesser de la seva porteria. Els escapulats van dominar el joc sense crear massa perill.

Els de Christian Ziege van gaudir de les millors a la segona meitat i van poder sentenciar l’eliminatòria gràcies a un hiperactiu Rodri. Morales va haver de lluir-se en una rematada de cap del danès Kristian i a tres minuts pel final va salvar el gol en un mà a mà contra el davanter paraguaià dels balearicos.

El Badalona va gaudir de les millors ocasions a la primera part de la pròrroga. Manu Balda, que va xutar al pal i Toni Lao, amb una rematada que va aturar Vicenç amenaçaven de trencar el cadenat defensiu dels visitants.

Els escapulats seguien dominant el joc, però en un contraatac dels balears a set minuts per al final, Rodri va caure dins de l’àrea i l’àrbitre va assenyalar el punt de penal. Jaime va enganyar Morales per fer emmudir el Municipal de Montigalà i donar la classificació als seus.

L’HURACÁN, SEGÜENT RIVAL
Dissabte a les 5 de la tarda l’equip tancarà l’any amb la visita a l’Huracán de València. Els de Torrent viuen greus problemes econòmics i fins i tot s’ha especulat amb la desaparició de l’entitat, però ocupen la desena posició a la classificació amb 22 punts.