Dani Salgado celebra un dels seus gols contra el Llevant. Foto: FSG

El debut a la Lliga ha estat immillorable. El Catgas Energia Santa Coloma va passar per sobre del Llevant UD (7-2) en el partit inaugural de la temporada al Pavelló Nou i se situa al capdavant de la classificació de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS).

Els colomencs van tenir sempre la iniciativa, i abans del minut 2 els locals ja havien marcat gràcies a Fabián. Esperonat pel públic i pel gol, el Santa Coloma va continuar buscant la porteria llevantinista, però al minut 6 arribava l’empat de Pichi, també en jugada d’estratègia.

La reacció va ser immediata. Poc més d’un minut després, Dídac assistia a Dani Salgado, que, de cap, regalava el gol a Sepe. Quaranta segons després, el tercer. Una passada forçada des de la banda dreta de l’atac semblava fàcil per al porter, però Corvo, murri, es va anticipar i va marcar amb la porteria buida. La defensa llevantina feia aigües i Salgado va aprofitar una errada en la sortida dels blaugrana per fer el quart. Quan semblava que els locals marxarien amb tres gols de renda, Yeray, el porter del Llevant, va marcar el gol de la jornada. El canari va veure Dídac avançat i va fer un xut que va dibuixar una paràbola perfecta per entrar a la porteria colomenca. 4-2 al descans, començava un partit nou.

Els homes de Passarrius van tornar amb força al partit i van obligar Yeray a lluïr-se tres cops en dos minuts. En canvi, el porter no va estar gaire inspirat en el cinquè gol del Catgas, un xut llunyà d’Adolfo que se li va colar entre les cames.

El partit va entrar en una fase d’anades i vingudes, amb els porters evitant gols, fins al minut 34, quan del Moral va anotar el sisè gol. A menys de tres minuts per al final del partit, Salgado va fer el seu doblet.

El pròxim compromís dels colomencs és un partit molt exigent en una de les pistes més dures, el Palacio de los Deportes de Múrcia, on jugaran contra El Pozo. El partit es podrà veure en streaming a la web de la LNFS.