Els colomencs són a la setena posició amb 21 punts. Foto: FSG

Punxada inesperada. Divendres passat el Catgas Santa Coloma va cedir la cinquena victòria del curs (tercera al Pavelló Nou) contra el Santiago Futsal (5-6) i encara no ha aconseguit la classificació matemàtica per a la Copa.

Després de gairebé un quart d’hora amb alternatives ofensives i un gran encert dels porters, el Catgas es va avançar gràcies a una rematada d’Adolfo després d’una jugada d’estratègia. Dos minuts després, el pivot colomenc feia el seu doblet amb un xut potent després de recollir un refús. L’empat dels gallecs, però, va ser tan fulgurant com l’anotació dels colomencs. Quintela, als minuts 19 i 20, situava l’empat al marcador i el partit tornava a començar.

El Santiago va tornar a la pista amb l’empenta amb la qual va acabar el primer temps i va aconseguir avançar-se al marcador per primer cop en el partit gràcies a Hugo, però Corvo tornava a igualar el resultat al minut 24. Quintela es va situar com a pitxitxi de la lliga un minut després amb un xut a la mitja volta, però aleshores el Catgas va treure l’orgull i novament va capgirar el resultat gràcies a Fabián i a Dani Salgado.

Amb sis minuts i un gol per sota, els gallecs van arriscar donant entrada a Hugo com a porter-jugador, estratègia que va donar resultats. Catela va empatar el partit a dos minuts per al final i el mateix Hugo va aconseguir el gol de la victòria visitant a pocs segons per al final. Salgado va tenir l’empat a les seves botes, però el seu xut va marxar alt.

ADOLFO, INTERNACIONAL
Aquest cap de setmana la lliga s’atura per la disputa de la fase prèvia del Mundial que es jugarà a Colòmbia l’any 2016. Adolfo formarà part de la selecció espanyola que, a partir d’avui, disputarà tres partits a Eindhoven per classificar-se per a la cita sud-americana. Els rivals del combinat espanyol seran els Països Baixos, Letònia i Bòsnia i Hercegovina.