El Badalona va deixar escapar la victòria al final. Foto: CELH

Dos gols en els darrers minuts de partit van impedir que el CF Badalona tornés de l’Hospitalet amb un gran resultat a l’anada de la semifinal de la Copa Federació. Els badalonins van perdre el partit (2-1), però els homes de Manolo González van aconseguir un gol que pot ser importantíssim en l’eliminatòria.

El tècnic gallec va aprofitar el partit per introduir canvis i donar minuts a molts dels jugadors que no han tingut continuitat en les tres primeres jornades de lliga, introduint canvis a totes les línies. Martí Cifuentes, tècnic dels riberencs, també va fer moltes rotacions al seu equip.

Després d’uns primers minuts de partit amb un domini altern, l’Hospitalet va dues clares ocasions per avançar-se al marcador amb una rematada des del segon pal de Ruibal i un xut d’Eric Via des de la frontal de l’àrea. El Badalona va reaccionar amb aproximacions de Civil i Josemi, però a partir del minut 25, els locals van recuperar el domini del joc fins arribar al descans.

A la represa els escapulats van sortir més ordenats, i al minut 10 de la segona part es van avançar gràcies a un gol d’Olmeda després d’una ràpida jugada ofensiva. Vuit minuts més tard, Aleix, un dels central de l’Hospitalet va veure la targeta groga per marcar un gol amb la mà. El partit havia entrat en una fase de control per part del Badalona, però l’expulsió de Maestre (per dues grogues als minuts 68 i 77) va fer reaccionar els locals.

Giaquinto va estar a punt d’aconseguir l’empat al minut 40, però només tres minuts més tard un xut des de la frontal d’Iván Guzmán aconseguia igualar el partit. Esperonats pel gol i per la superioritat numèrica, els riberencs van continuar buscant la porteria de Vito i només dos minuts més tard l’àrbitre va xiular un penal comès sobre Via. L’ex-escapulat Raúl Torres no va perdonar des dels 11 metres.

El tècnic Manolo González va assegurar que la vermella a Maestre va ser un contratemps, però es va mostrar satisfet del rendiment dels seus futbolistes.

La tornada de la semifinal es disputarà el dia 23 de setembre a les 6 de la tarda.