Els escapulats es jugaran el primer trofeu del curs el mes que ve. Foto: CFB

Els aficionats que es van apropar al Municipal de Montigalà van gaudir d’un partit boig, no apte per a cardiacs, que va acabar de manera feliç, amb el Badalona classificat per a la final de la fase catalana de la Copa Federació.

El 2-1 de l’anada obligava els homes de Manolo González a buscar el gol, però van ser els de Cifuentes els que van aconseguir avançar-se en la primera jugada de perill, amb un gol de Castell al minut 4. Lluny d’enfonsar-se, els badalonins van buscar la porteria d’Andrés, i van gaudir de les millors ocasions, però els riberencs van mantenir la porteria a zero a la primera meitat.

L’empat va arribar al 50, amb una rematada a boca de canó de Sergio Olmeda. L’empat va esperonar els locals, que van continuar atacant en un camp en el que cada cop hi havia menys llum, i on la pluja amenaçava de fer acte de presència.

I quan semblava que els riberencs s’enduien l’eliminatòria, una rematada de Carro en la sortida d’un córner posava el 2-1 i enviava el partit al temps suplementari.

PRÒRROGA I PENALS
Els 30 minuts adicionals van ser una tortura per als dos equips. Tot i això, amb més cor que cames, el Badalona va continuar buscant la porteria contrària, però el marcador no es va moure, i el partit es va decidir a favor dels escapulats des dels 11 metres gràcies a Perona. El rival a la final catalana de la Copa serà la Pobla de Mafumet.