La Ruta de la Tapa va començar el 10 de juliol. Foto: Arxiu

Un estiu de tapa en tapa. Després de la celebració del quart Badalona Tapes & Midnight Bath a la platja dels pescadors, la ciutat va arrencar la tercera Ruta de la Tapa, un nou esdeveniment gastronòmic dedicat a la nineta dels ulls de la cuina catalana que finalitzarà el pròxim 19 de juliol. La cita està organitzada per San Miguel, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Federació Espanyola d’Hostaleria.

En aquesta ocasió hi participen un total de 34 establiments distribuïts pels diferents barris de la ciutat, cadascun dels quals oferirà una creació especial per a la ruta. Les tapes oscil·len entre la tradició i la modernitat, amb presentacions dignes de l’alta cuina i unes altres fetes amb els millors productes de la terra. Els participants de la ruta podran tastar alguna d’aquestes tapes per un preu de 2,20 euros, amb una ampolla de cervesa inclosa.

La iniciativa gastronòmica té un mapa i un web especial on es poden consultar els locals i les tapes que ofereixen, estamosdetapas.com, un portal on també s’inclou un mapa de la ruta de tapes i un itinerari especial per visitar els bars i restaurants.

A més, com en les anteriors edicions de la ruta, els visitants podran decidir quin ha estat la seva tapa favorita a través de la mateixa pàgina web.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram