Rodríguez (dreta) és la nova presidenta dels comerciants de la Salut. Foto cedida

L’Associació de Comerciants de la Salut, a Badalona, té una nova presidenta. Núria Rodríguez, propietària de la històrica Xurreria Rodríguez, agafa el relleu d’Óscar Palma al capdavant de l’entitat. “Intentarem tirar endavant un comerç de barri, proper i cuidat, dins de les petites possibilitats que tenim”, explica la nova presidenta de l’associació a Línia Nord.

Rodríguez detalla que una de les principals mesures que intentarà promoure entre els negocis de l’eix comercial de la Salut serà l’especialització del petit comerç que els permeti diferenciar-se de les grans àrees comercials. “El petit comerç sempre ha de fer un doble esforç, perquè s’ha de cuidar molt el client amb un producte molt específic i amb una atenció personalitzada”, comenta.

Els canvis en els hàbits de consum, segons la nova presidenta de l’associació, són un dels principals factors contra els quals haurà de lluitar el petit comerç de la zona. Rodríguez assenyala que “fa deu anys era impossible que un divendres a la tarda es prioritzés viatjar i la gent es quedava més a les zones comercials”.

Per intentar contrarestar aquesta situació, l’Associació de Comerciants de la Salut continuarà programant activitats per dinamitzar el barri, com ara la Fira Medieval que se celebrarà el 16 i 17 de novembre. Rodríguez destaca també que ja estan preparant la Diada Infantil de Nadal del 22 de desembre, que serà una festa amb diverses activitats adreçades als nens i nenes del barri.