La Salut treurà les botigues de nou al carrer. Foto: Com. la Salut

Els comerciants de la Salut celebraran l’entrada de la tardor amb dos dies de festa al carrer farcits d’activitats i botigues. Es tracta de la Festa de la Tardor, que enguany tindrà lloc els pròxims 10 i 11 d’octubre durant tot el dia. “Esperem que la participació sigui alta, com sol ser cada any”, explica a Línia Badalona Óscar Palma, president de l’Associació de Comerciants de la Salut, organitzadora de l’esdeveniment.

La Festa de la Tardor de la Salut comptarà amb botigues al carrer, actuacions, tallers i la visita de diversos personatges infantils. Des de l’associació indiquen que sortiran al voltant del 80% dels associats, una xifra que es manté any rere any.

Pel que fa a l’afluència de visites esperada, els comerciants esperen que el “dia fort” sigui dissabte, quan els nens no seran a escola i puguin gaudir amb els seus pares d’una jornada diferent en el seu barri. De fet, serà aquell dia quan se celebrin la majoria dels actes festius, com els tallers o l’animació amb personatges infantils al llarg del passeig.

Aquesta festa se celebra des de fa uns 3 anys, i compta amb una germana bessona al juliol, quan se celebra la Festa de l’Estiu. Durant aquests actes els comerciants oferiran ofertes i uns preus més assequibles.