L’esdeveniment finalitzarà aquest pròxim diumenge. Foto: Comerciants Progrés

La segona edició de l’outlet de la plaça Pompeu Fabra –que va començar divendres passat i finalitzarà diumenge vinent– està sent “molt positiva” segons indica l’associació de comerciants del Progrés, organitzadora de l’esdeveniment. 

Mari Ángeles Martínez, coordinadora de l’entitat, explica a Línia Badalona que “la gent està responent i ens visita, sobretot el cap de setmana passat”. En aquest sentit, l’associació espera que aquest cap de setmana hi vingui “molta més gent”, tal com ja va passar l’any passat, quan es va celebrar el primer outlet.

La principal novetat d’enguany és la nova ubicació de la fira comercial, al local de Pompeu Fabra, un espai “molt més ampli que la carpa on érem l’any passat”, indica Martínez. Aquesta activitat no només té un vessant comercial, ja que durant els dos caps de setmana que coincideixen amb l’outlet hi ha una oferta de restauració i activitats infantils.

A la fira participen prop de 40 comerços de tot tipus que porten els seus productes al local de Pompeu Fabra, una comoditat que permet els botiguers “no haver d’estar presents cada dia al local”, diu Martínez.