Les vendes van augmentar durant els dos dies de festa. Foto: Com. La Salut

La rebuda particular que els comerciants de la Salut van donar a la temporada de tardor va ser “molt positiva”, segons assegura a aquesta publicació el seu president, Óscar Palma. La Festa de la Tardor dels passats dies 10 i 11 d’octubre va comptar amb un “70% de participació dels comerciants de l’eix”, que van quedar “força contents” amb l’assistència de visitants.

L’esdeveniment comercial va omplir el passeig de la Salut amb les parades dels comerciants del barri, que van oferir els seus productes i serveis a preus assequibles. “Vam tenir un repunt de vendes important durant aquells dos dies”, afegeix Palma.

D’entre els actes que es van dur a terme durant la Festa de la Tardor destaquen els espectacles d’animació infantil que es van organitzar. Els comerciants van instal·lar espais on els infants van poder dur a terme tallers diversos mentre rebien la visita d’alguns personatges infantils. “L’animació per a la mainada va estar molt concorreguda, tothom va quedar força content amb aquest aspecte”, recalca Palma. La festa se celebra des de fa uns 3 anys, i compta amb una germana bessona, la Festa de l’Estiu, al juliol.

Amb tot, l’associació ja treballa per organitzar la seva pròxima activitat, la Fira Medieval dels dies 21 i 22 de novembre.