Ha estat un dels titulars de la setmana. Fins i tot el Sálvame es va fer ressò. Va ser durant la inauguració d’una discoteca al polígon de Can Ribó. Un espontani va estampar un pastís a la cara de l’exconcursant de Gran Hermano i el vídeo es va penjar a Internet. A la discoteca li va sortir bé la jugada: publicitat, en va treure.

No va ser la millor elecció. Somescola.cat va convocar dilluns passat als mitjans de comunicació al Dia Europeu de les Llengües, una iniciativa en defensa de la immersió lingüística i l’escola catalana. Els periodistes van ser convidats a diferents centres de Catalunya. A Badalona, es va escollir l’escola Gitanjali, al barri del Centre. Potser hauria resultat més significatiu fer-ho en un col·legi de Sant Roc o Llefià, amb una major percentatge de famílies immigrades. És allà on s’ha de valorar el resultat de la immersió.

Maleïts rosegadors. Aviat, els veïns de La Morera hauran de sortir al carrer amb una escopeta de caça. La presència de rates al carrer d’Alacant comença a ser habitual…

Una pedalada ideològica. Aquest cap de setmana s’ha pogut veure Xavier Garcia Albiol en bicicleta i amb un polo rosa (i sense casc), participant en la Setmana de la Mobilitat. Amb actituds com aquesta, l’alcalde de Badalona demostra que una part de la dreta ja no té por de rodejar-se de la gent del poble ni de participar en actes populars (mai millor dit), els quals havien estat tradicionalment cosa de les esquerres. Els temps estan canviant.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram