El president Juanan Morales amb l’impulsor de la iniciativa, Hamza Driouich. Foto: CJB

En el moment que estiguis llegint aquestes línies ja estarà en marxa el Projecte Hamza, una iniciativa solidària d’un jove masnoví d’ascendència magribina, Hamza Driouich. La iniciativa va néixer fa uns anys perquè Driouich, entrenador de bàsquet a les categories inferiors del Vive El Masnou, volia col·laborar amb una escola de Casablanca, lliurant-los material per entrenar. La iniciativa solidària (premiada per la Federació Catalana de Bàsquet) té enguany un nou company de viatge: la Penya.

El club ha entregat material perquè els joves de les escoles d’Asilah i Casablanca on es du a terme el projecte puguin entrenar i competir. A més, David Jimeno, cap del bàsquet base del club, també viatjarà al Marroc.

“El nostre projecte i el Club Joventut Badalona caminem junts amb els valors de la solidaritat i la no discriminació. Encara hem de créixer molt, però tenim ambició per fer grans coses, i el suport d’una entitat tan important com el Joventut, ens ajuda molt en la nostra consolidació”, va assegurar Driouich després de formalitzar la unió de la seva iniciativa i de l’entitat. L’expedició del Projecte Hamza va marxar ahir a la tarda cap al Marroc i s’hi estarà fins al dia 20.

MOVIMENTS DE MERCAT
Paral·lelament, abans-d’ahir hi va haver moviments de mercat que afecten els dos jugadors més destacadats durant la temporada passada. Els pitjors auguris s’han fet realitat i Nico Laprovittola s’ha compromès amb el Real Madrid per a les pròximes dues temporades; pel que fa a Marko Todorovic, el club l’ha inscrit en la llista del dret de tempteig de l’ACB, de manera que pot igualar qualsevol oferta que arribi d’algun club de la lliga abans del dissabte 20. Com passa en aquests casos, el club tindria un termini de cinc dies per igualar-la.

En el mateix comunicat de Todorovic, l’entitat va anunciar que no renova els contractes de Thad McFadden, Marcos Delía i Nobel Boungou-Colo, que van expirar el passat 30 de juny.

L’últim ítem de l’actualitat verd-i-negra és que el club està treballant per signar un nou contracte amb un title sponsor (com ha estat Divina Seguros durant els darrers tres cursos). L’asseguradora és un dels partners de l’ACB.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram