Les entitats veïnals asseguren que en els darrers dos mesos hi ha més tranquil·litat al barri i menys queixes

El 12 de setembre entra en funcionament la policia de barri a Sant Crist

Des de l’Associació de Veïns de Sant Crist de Can Cabanyes asseguren que des de l’entrada al govern del Partit Popular  ha millorat la seguretat. Esteban López, membre de l’entitat veïnal, destaca que han notat “una bona predisposició per part del nou govern local per tractar els problemes del barri”. López explica que en els darrers mesos l’associació ha rebut menys queixes per part dels veïns. “Sí que s’han produït robatoris en alguns cotxes i estrebades” puntualitza Lòpez, però “la sensació de seguretat en general ha augmentat”, remarca.
Per la seva banda el president de l’Associació de Veïns de Sant Crist de Badalona, Manuel García,  ha explicat que han notat “certa tranquilitat en els darrers mesos” i que s’ha percebut un augment de la presència dels cossos de seguretat a la zona.
Esteban López ha explicat que des del govern els han comunicat que Sant Crist serà un dels barris de la ciutat prioritaris en la implantació de la policia de barri, mesura amb la qual estan molt satisfets. De fet, des de les dues entitats veïnals han explicat que ja al mes de juliol van notar una major “presència d’efectius de la Guàrdia Urbana patrullant a peu pels carrers”. López ha volgut destacar la “bona actitud per part del govern que de moment està donant resposta” als seus problemes.
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram