JxCat va presentar Mateu Hernández com a candidat. Foto: JxCat

Els partits de Tiana escalfen motors per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. La darrera setmana ha estat plena d’actes de les diverses candidatures, que han presentat els seus programes i llistes.

El partit de govern, el PSC, va participar dimarts passat juntament amb altres formacions locals socialistes del Barcelonès Nord en un acte per a la igualtat entre dones i homes, un punt destacat del seu programa electoral. Hi van assistir diverses diputades socialistes i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

Per altra banda, Junts per Catalunya va presentar oficialment el seu candidat, Mateu Hernández, dissabte passat, tot i que el partit encara no ha presentat el programa electoral.

En el cas de Junts per Tiana, divendres passat van iniciar la recollida d’avals per poder-se presentar a les eleccions del 26-M, al carrer i a la seva seu del carrer Lola Anglada. Els d’Isaac Salvatierra han de passar per aquest tràmit, ja que són una agrupació d’electors i no un partit polític.

ERC va iniciar la precampanya electoral amb una botifarrada popular diumenge passat al Garden Tiana. Amb el nom de La festa de les 155 botifarres, es va presentar la llista electoral, encapçalada per Marta Martorell.

L’exdiputada de la CUP, Eulàlia Reguant, va ser l’encarregada de presentar Salvador Bosch com a candidat dels anticapitalistes en un acte que es va celebrar diumenge passat.

El PP encara no han fet cap acte de presentació, tot i que ja ha anunciat que el seu candidat serà el regidor Diego Parra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram