Els policies van protegir la paradeta de VOX. Foto: Twitter (@pedrosaro75)

El col·lectiu antifeixista de Sant Adrià de Besòs va convocar diumenge una concentració de rebuig a la presència de membres de la formació d’ultradreta VOX, els quals finalment van poder muntar una paradeta a la plaça de la Vila.

Des dels col·lectius antifeixistes adrianencs asseguren que hi havia fins a tres brigades mòbils dels Mossos d’Esquadra protegint la paradeta de VOX. Els agents policials van col·locar una cinta protectora, per tal d’evitar l’enfrontament entre la vintena de manifestants antifeixistes i els membres de VOX.

Els antifeixistes es van limitar a posar música des d’uns altaveus i a fer càntics en contra de la formació ultradretana.

TENSIÓ AMB ELS MOSSOS
L’activista antifeixista Alba Cano, que era present a la concentració, assenyala que dilluns passat van presentar una denúncia al jutjat de guàrdia contra un dels agents dels Mossos d’Esquadra, ja que asseguren que va identificar un membre del col·lectiu antifeixista quan aquest feia fotografies de la concentració. Segons Cano, aquest agent hauria trencat el DNI del manifestant antifeixista que feia les fotografies quan aquest el va treure per mostrar-lo a l’agent que el volia identificar.

Des dels col·lectius antifeixistes alerten que VOX tornarà a posar una paradeta, aquesta vegada a la plaça del Mercat, aquest diumenge, i ja estan organitzant una nova concentració de rebuig.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram