El pesatge dels aliments, al Centre Comercial Montigalà. L.B.

Sota el nom “Operació quilo”, Voluntaris Badalona ha aconseguit recollir 6.400 quilograms de menjar per al banc d’aliments de la província de Barcelona. En part, ha estat gràcies a la Fundació Solidaritat Carrefour. I és que l’obra social de l’empresa ha doblat el pes dels aliments recollits pels voluntaris en col·laboració amb l’entitat Amics del Gorg-Mar de Badalona, uns 3.200 quilos.

El proper dimecres 18 de maig, a partir de les nou del matí, Voluntaris Badalona ha convocat uns 1.500 nens de set escoles de Badalona per formar una cadena humana que portarà tots els aliments fins al centre de La Rambla, a l’alçada de la figura de Roca i Pi. L’entitat fa una crida a tota la ciutadania per participar en aquesta cadena de manera simbòlica.

Aquesta “Operació quilo” s’ha dut a terme també a altres localitats, com Barcelona (a La Maquinista i Diagonal Mar) i Barberà del Vallés. Voluntaris Badalona ha volgut agrair l’esforç del Banc d’Aliments de Catalunya i la col·laboració de l’empresa Carrefour. Joan Escalada, responsable de Voluntaris Badalona, ha fet extensiu l’agraïment a tots els voluntaris que han fet possible aquesta campanya, “des de la senyora que ha donat un pa, fins a la que ha estat col·laborant dotze hores seguides recollint aliments. Tots són voluntaris”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram