El partot no es va resoldre fins als minuts finals. Penya

L’afeccionat verd-i-negre va anar al Palau el darrer dilluns com qui va al cinema a veure una pel·lícula que ja ha vist. Tothom sabia com acabaria el matx. Però pocs s’esperaven un gir argumental tan emocionant digne del millor cinema de suspens. Això sí, tot i que el final fou inesperat, el resultat fou el que molts esperaven: victòria pel Regal Barça (65 a 68).

El guió es va ser seguir amb obediència durant els primers minuts. Els blaugrana es movien a plaer i s’allunyaven en el marcador. El DKV no havia aconseguit desfer-se encara dels seus complexes i el Barça ho va aprofitar per sumar la màxima diferència, 15 punts.

Però aquella tarda el Palau no estava disposat a deixar que els seu equip acabés humiliat. Amb l’espenta dels seus, la Penya va signar un parcial de 12 a 1 en els primers moments de la segona part. A partir d’aquell moment es va notar el canvi de mentalitat en tots els jugadors. Sí, tots.

Ho lluitaven tot com si estiguessin jugant l’últim segon del partit. Cada rebot, cada llançament, cada entrada… Però quan ja restava poc temps, la Penya va desaprofitar moltes oportunitats per igualar. Al final només van poder confiar en un llançament de Hosley a l’últim segon que no va entrar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram