45.717 usuaris ja han visitat el nou web de l’ajuntament. Arxiu

Aquesta setmana ha fet un mes de la plena operativitat del nou web de l’ajuntament de Badalona, i el balanç és mes que positiu. Si aquestes primeres setmanes s’han registrat més de 64.000 visites, els mateixos dies de l’any passat la xifra no arribava a les 20.000. Concretament, 45.717 usuaris diferents han realitzat un total de 64.226 visites, de les quals més de 44.000 han estat noves i quasi 20.000 han estat d’usuaris que ja hi havien accedit anteriorment.

Gairebé la meitat dels usuaris que han visitat el portal ho han fet mitjançant cercadors com Google. El 30% ho ha fet directament, a través de l’adreça www.ba­dalo­na.cat al seu navegador. La resta, un 23%, ha arribat al portal mitjançant enllaços d’altres llocs web.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona i responsable polític del departament informàtic, Ferran Falcó, ha manifestat que aquestes dades “demostren que la feina s’ha fet bé, que el portal s’està consolidant com un espai útil per als ciutadans, i que el potencial de creixement és encara més gran, a mesura que es vagin introduint noves aplicacions i tràmits en línia”. En aquest sentit, Falcó ha destacat la bona acollida que ha tingut la possibilitat de vincular els continguts del portal municipal amb les xarxes socials, com Facebook o Twitter.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram