L’objectiu és trencar amb l’entorn habitual de les arts escèniques. Foto: Ajuntament

Des de fa cinc anys, Tiana acull la Festa dels Racons, una proposta capaç d’arribar a tots els habitants del poble, ja que, durant un dia, trasllada les arts escèniques al carrer.

El projecte es basa en la manifestació de l’art a l’espai urbà. En carrers, places, balcons o jardins del poble s’hi representen espectacles teatrals, de circ o musicals.

A cada racó hi haurà la creació artística d’una persona o grup participant. El públic les anirà descobrint tot passejant per Tiana acompanyat d’un guia. L’objectiu final és descontextualitzar les arts escèniques del seu entorn habitual per apropar-les a nous públics. Canviant els espais tradicionals, com teatres, escenaris o sales, es vol trencar la frontera entre l’artista i l’espectador i crear un clima de naturalitat i intimitat en relació a les arts. Enguany, la festa tindrà lloc dissabte 5 de maig amb quatre passos cada mitja hora: a les 16.30, 17.00, 17.30 i 18.00 des de la Biblioteca Can Baratau.

EDICIÓ ANTERIOR
Alguns dels artistes participants en l’edició anterior van ser Celeste Alías, Zipit Company, Bandabòlit, Maria Sevilla i Joan Martínez, Cia Dell’Anima, CJ Lluc Navarro, Sara Bañeras i Abraham Espinosa, La Paya i Cia Nom Provisional. Els grups, amb característiques molt diverses, oferien un ampli ventall representatiu dels diferents tipus d’arts escèniques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram