Només funcionen 7 de les 22 càmeres pressupostades. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament va aprovar, al pressupost municipal de 2017, instal·lar 22 càmeres de videovigilància als accessos i centre del poble. A banda de controlar la mobilitat i millorar la seguretat del trànsit, l’objectiu és prevenir els constants delictes i robatoris a domicilis ubicats a les urbanitzacions.

La instal·lació de les càmeres de seguretat, amb un cost de 71.000 euros a pagar en els pròxims quatre anys, havia d’acabar el 2017. Però de moment només funcionen set càmeres, una quarta part de les promeses. Segons l’alcaldessa, el motiu pel qual la resta encara no estan operatives és que hi ha hagut dificultats tècniques a l’hora d’implementar-les.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Costes denuncien aquest retard i reclamen que s’acabin d’instal·lar al més aviat possible.“Ens agradaria pensar que la seguretat no té color polític”, diu Carmen Ferran, integrant de la junta. Les Costes és un dels barris de Tiana on hi ha hagut més robatoris en els últims anys. L’Associació demana que l’Ajuntament concreti les dates i terminis perquè les càmeres siguin operatives i reclama una reunió amb l’alcaldessa, Ester Pujol. 

En l’últim Ple del març van demanar que Tiana desenvolupi un pla de seguretat local per saber quines mancances té el municipi però la petició va quedar desestimada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram